Am aruncat un ochi pe lista miniștrilor propuși, după ce am auzit că Sevil Shhaideh e vicepremier. Sunt niște nominalizări interesante pentru PSD, iar la Comunicații este propus Augustin Jianu, director general Cert-Ro, autoritatea pentru securitate IT.

Sursa foto.
Nu îl cunosc și nu am colaborat vreodată. Mie personal nu mi s-a părut că CERT-Ro s-ar fi remarcat prin ceva, doar printr-un raport controversat în care au luptat cu incidente în fiecare secundă a anului anterior, sau ceva de gen.

Omul a lucrat ca dezvoltator software, a făcut ecologie – Asociația de Tineret pentru Dezvoltare Socială și Ecologie – a fost consultant, a lucrat în MCSI în perioada 2012-2014, așa că este oarecum din domeniu și are ceva tangență cu ceea ce se întâmplă. Mai multe nu știu.

Am citit doar câteva interviuri date de el de-a lungul timpului. Am găsit CV-ul aici.

Dacă îmi scapă ceva, dați-mi detalii 🙂

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!