Oficialii Neogen au, sa spunem curajul, sa sustina ca au ajuns la 1 milion de vizitatori unici pe saptamana, lucru care i-ar confirma pe primul loc in Romania, etc, etc. Oare mesajele care le primesc zilnic sunt „doar o coincidenta”, sau chiar au ajutat la aceasta crestere spectaculoasa? Sunt singur ca raspunsul oficial este ca – fie eu am acceptat aceste mesaje, fie sunt trimise „de un utilizator” si nu de firma Neogen. Stiu, stiu, scuze se gasesc totdeauna. Dar sa va arat si mesajele… sa vedeti de cred eu ca e trimis chiar de ei si nu de utilizatori…

From: pitigus@yahoo.com
To: info@cosmeticenaturale.com
Sent: Saturday, September 08, 2007 8:15 AM
Subject: Popa are nevoie de tine!

Salut,
Popa are nevoie de tine!
Popa a gasit pe www.mall.ro urmatorul anunt:- Ai dreptul dar si obligatia sa alegi ! 1 € Hey! Uite un anunt beeton. Poate te intereseaza si pe tine.

Ca sa iti dovedesti prietenia, ajuta-l pe Popa si trimite anuntul la toti prietenii tai care ar fi interesati. Cine stie, poate iese ceva 🙂 Pentru ca unirea face puterea.

ads

Multumim!
Echipa Mall Neogen

Evident ca mall.ro este de fapt anunturi.neogen.ro si un eventual client, sa zicem pitigus@yahoo.com, nu castiga nimic pentru ca te trimite pe HOME PAGE la anunturi.

Si asta e doar un exemplu de SPAM!