Oficialii Neogen au, sa spunem curajul, sa sustina ca au ajuns la 1 milion de vizitatori unici pe saptamana, lucru care i-ar confirma pe primul loc in Romania, etc, etc. Oare mesajele care le primesc zilnic sunt “doar o coincidenta”, sau chiar au ajutat la aceasta crestere spectaculoasa? Sunt singur ca raspunsul oficial este ca – fie eu am acceptat aceste mesaje, fie sunt trimise “de un utilizator” si nu de firma Neogen. Stiu, stiu, scuze se gasesc totdeauna. Dar sa va arat si mesajele… sa vedeti de cred eu ca e trimis chiar de ei si nu de utilizatori…

From: [email protected]
To: [email protected]
Sent: Saturday, September 08, 2007 8:15 AM
Subject: Popa are nevoie de tine!

Salut,
Popa are nevoie de tine!
Popa a gasit pe www.mall.ro urmatorul anunt:- Ai dreptul dar si obligatia sa alegi ! 1 € Hey! Uite un anunt beeton. Poate te intereseaza si pe tine.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Ca sa iti dovedesti prietenia, ajuta-l pe Popa si trimite anuntul la toti prietenii tai care ar fi interesati. Cine stie, poate iese ceva 🙂 Pentru ca unirea face puterea.

Multumim!
Echipa Mall Neogen

Evident ca mall.ro este de fapt anunturi.neogen.ro si un eventual client, sa zicem [email protected], nu castiga nimic pentru ca te trimite pe HOME PAGE la anunturi.

Si asta e doar un exemplu de SPAM!

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.