In afara ca am bagat dulciuri la greu si am descoperit bomboane de 2,2 milioane de lei kilogramul, la Festivalul cafelei si ciocolatei de la World Trade Center nu am prea gasit cafea. Ba da, mint, era un tonomat de cafea la intrare si spuneau organizatorii ca vor dona fondurile. Drept pentru care nu era cu fise, ci se puneau banii intr-o cutie de donatii. Evident ca in fata mea o familie serioasa a luat 5 cafele si a platit 2. Dar a platit, nu?

In rest am mai vazut muzica buna, ciocolata buna, distractie. Parea sa fie festivalul votcii, oamenii isi aruncau hainele si danseze cu exoticele cantarete ciocolatii care au incantat audienta. Nu stiu cum se chema trupa, parea sa fie o negresa care am mai vazut-o pe la TV si avea doua fete care se zbenguiau imbracate sumar.

Mare bataie era la fantanile cu ciocolata, de-ti dadeau oamenii niste “frigarui” cu ananas trecut prin fantana de ciocolata si multe altele asemenea. Oricum, chit ca nu s-a prea anuntat evenimentul, erau vreo mie de oameni.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.