Inca un raport devastator pentru industria de telefonie mobila, dar care va fi, ca de obicei, catalogat drept o prostie de marea majoritate a oamenilor, demonstreaza ca telefoanele mobile cauzeaza tumori pe creier si cancere – multe inoperabile si care duc la decesul pacientilor. Un neurochirurg american de la celebra clinica Mayo explica inmultirea exponentiala a cazurilor de tumoare craniana prin folosirea intensa a telefonului mobil.  Telefoanele mobile ucid mai multi oameni decat fumatul sau decat alte substante toxice cunoscute precum azbestul. El cere oamenilor sa inceapa sa renunte la mobil atunci cand acesta nu este absolut necesar si cere autoritatilor si producatorilor sa ia masuri clare pentru reducerea radiatiilor.

Pe scurt, telefonul mobi, folosit mai mult de 10 ani in continuu, dubleaza riscul de cancer sau tumori la creier. Aceste formatiuni se dezvolta pe parcursul a alti 10 ani, astfel ca este foarte greu de depistat cauza reala. De asemenea, riscul crescut nu inseamna ca toti utilizatorii se vor imbolnavi, de aceea studii serioase anterioare nu au gasit dovezi concrete.

Autorul studiului – pentru cei care vor ride tinandu-se de burta – este unul din cei mai buni doctori din america, cu 14 premii si peste 12 studii publicate in ultimii ani.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.