Sony Ericsson K850 Cyber-shot are camera digitala de 5 megapixeli si se laudă cu performanțele unui aparat foto digital independent, totul integrat într-un design fin și elegant.


“Sony Ericsson îți oferă cel mai potrivit telefon pentru tine, fie că este unul care captează imagini de calitate, unul la care asculți melodiile preferate în timp ce mergi sau unul menit doar pentru convorbiri,” a precizat Miles Flint, președinte Sony Ericsson.
Sony Ericsson K850 Cyber-shot

– Cameră foto de 5 megapixeli cu Auto focus și flash Xenon
– Telefon HSDPA Tri-band pentru imagini rapide si video blogging
– Funcții avansate ale camerei digitale ” BestPic, Photo fix și PictBridge

Imagini frumoase ” Camera foto de 5 megapixeli cu auto focus și flash Xenon oferă imagini digitale autentice. Chiar dacă nu ești un fotograf profesionist, K850 face totul posibil pentru a surprinde cele mai bune imagini pe telefonul tău. Funcția Photo fix îmbunătățește automat balanța de lumină cu o singură apăsare pentru a rezulta cele mai bune imagini. Când vrei să pozezi un obiect în mișcare, de exemplu o probă sportivă, selectezi funcția BestPic și captezi nouă poze dintr-un singură apăsare. Apoi o alegi pe cea mai bună și le stergi pe restul.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !