Sony Xperia XZ3, pe care eu am reușit să-l văd deja la Berlin, a ajuns acum la mine pentru review. O să-l testez în perioada următoare și revin cu un review complet aproximativ peste șapte zile.
Update! Citește review Sony Xperia XZ3 ->>


Dați play la video și aștept părerile voastre!
Testez Sony Xperia XZ3 în cadrul programului deja cunoscut Orange Smartphone Tester. Puteți cumpăra acest telefon direct din magazinul online al operatorului. Toate detaliile tehnice în amănunt le găsiți pe site-ul Sony.

Primele impresii privind Sony Xperia XZ3

  • design-ul este punctul său forte, au adoptat un ecran de 6.0 inch cu marginile curbate. Deși seamănă cu cele de la Galaxy S, este totuși și diferit. Are alt format, respectiv 18:9, marginile sunt diferite, butoanele touch sunt pe ecran, iar tehnologia este P-OLED (plastic OLED). Overall arată similar cu un S9+, dar o să vă prezint și diferențele și sunt destule.
  • ecranul pare să fie foarte bun, la prima interacțiune este ok, arată bine, culorile sunt plăcute, o să rulez și toate testele în perioada următoare, să vedem cum se mișcă.
  • vine cu Android 9.0 Pie, dar nu se observă la prima vedere vreo mare schimbare, doar pare că se mișcă mai rapid un pic, mai fără lag.
  • deși are 4GB de RAM și 64GB de stocare nu am observat vreo problemă în privința performanțelor sau a vitezei aplicațiilor. Aș nota doar că sunt liberi 46 de GB din memoria internă, cu alte cuvinte cred că este util un card de memorie pentru a avea suficient spațiu, mai ales dacă filmați des cu el.
  • rămâne un mister pentru mine faptul că nu au mers nici de data asta pe o cameră foto duală. Sony face cei mai performanți senzori foto pentru telefoane, toți rivalii iau tehnologie de la ei, iar Sony nu pune pe vârful de gamă o astfel de cameră. Poate au semnat vreun acord să nu folosească camera duală, cine știe.
  • urmează să testez în detaliu camera foto / video, autonomia, display-ul, speakerele și celelalte, revin cu un review complet în maxim o săptămână. Primele impresii sunt pozitive, însă nu trebuie uitat că este un telefon de 800 de euro.

Galerie foto