V-am povestit eu că pregătesc un nou sistem de gaming, după ce am făcut unul nou și mi-a plăcut. N-am mai avut desktop de prin 2008-2009, pentru că era zgomotos, se încingea și trăgea tot praful din cameră. Dar timpurile s-au schimbat, a mai evoluat tehnologia, purificatorul de aer face treabă. Deci m-aș da pe un sistem mai degrabă.

XPG Core Reactor 850 Gold

Pro și contra XPG Core Reactor 850 Gold

Avantaje:

  • certificată 80 Plus Gold;
  • compactă, cu design modular;
  • ventilator inteligent, cu zgomot redus;
  • condensatori premium japonezi;
  • protecție de calitate industrială;
  • 10 ani garanție;

Dezavantaje:

  • rămâne ;
  • parcă aș fi sărit de 1.000W;

Detalii tehnice XPG Core Reactor 850 Gold

Certificare: GOLD
Versiune: Intel ATX 12V V2.52
Input: 100V-240V
Dimensiune ventilator: 12 mm
Viteză ventilator: 2.400 rpm
Zgomot: 11.2 – 22.3 dB
Dimensiuni: 150 x 140 x 86mm
Greutate: 3.23 tot pachetul
Preț:

Mai multe detalii tehnice găsiți aici.

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 2 Media: 5]

Impresii despre XPG Core Reactor 850 Gold

Evident, o să revin un test real după ce termin de făcut sistemul. Nu am avut timp nici să îl demontez pe cel vechi pentru a face teste pe el. Și la sistemul inițial am folosit tot o sursă de 850W, tot 80+ Gold. Se descurcă foarte bine și sper să reziste în timp.

Sursa XPG cu o capacitate de 850W folosește o platformă modernă și de înaltă performanță. Atât eficiența generală, cât și zgomotul sunt la niveluri bune, iar acest lucru este demonstrat de certificările corespunzătoare (ETA-A și LAMBDA-A-). În plus, este pe deplin compatibilă cu modul de repaus și atinge o eficiență mai mare de 70% cu o încărcare de 2%.

Este o unitate de alimentare modulară, certificată 80+ Gold, echipată cu condensatori 100% japonezi. Este eficient din punct de vedere energetic, fiabilă și facilitează crearea unei construcții ordonate. Oferă o eficiență de 90% la o sarcină de 50%. Curba inteligentă a ventilatorului asigură o funcționare aproape silențioasă, chiar și la sarcina maximă. Controlul ventilatorului pornește la o tensiune scăzută de 3,3v, 660rpm ± 10%, și rămâne la această viteză până la depășirea sarcinii de 50%, prelungind durata de viață a ventilatorului și a unității de alimentare.

Are dimensiuni compacte datorită combinației de componente de înaltă calitate, un aspect bine gândit și un nou proces de fabricație. În plus, designul său modular reduce dezordinea cablurilor și simplifică construirea sistemului. Este echipată cu condensatoarele japoneze de 105°C. Tensiunea de curent continuu a XPG CORE REACTOR este menținută la ±2% și reduce ondulația și zgomotul cu până la 35% pentru o fiabilitate sporită.

Vine cu o serie de mecanisme de protecție pentru liniște și este susținut de o garanție de 10 ani. Protecție la supracurent (OCP), protecție la supratensiune (OVP), protecție la subtensiune (UVP), protecție la supraalimentare (OPP), protecție la scurtcircuit (SCP), protecție la supratemperatură (OTP), operațiune fără încărcare (NLO), protecție la supratensiune și aprindere (SIP).

Include în cutie o mulțime de cabluri și conectori, inclusiv doi EPS, șase PCIe și doisprezece conectori SATA.

Concluzii

Adata revine puternic pe piața surselor, prin sub-brandul de gaming XPG. Unitățile Core Reactor oferă performanțe ridicate și fiabilitate sporită, datorită platformei moderne de la Channel Well Technology, care utilizează piese bune. În zona zgomotului de ieșire, există totuși loc de îmbunătățire.

Galerie foto