Am luat țeapă cu serviciul de tractări auto 9695, cel cu reclame peste tot. Deși pe site și pe mail te asigură că nu există limită de intervenții, nu este așa. Nici măcar nu s-au oferit să mă ajute contra cost, eu rămânând să mă descurc singur. Precizez că eu nu am abuzat de ceva, pur și simplu s-a întâmplat să am nevoie de ajutor din cauza situației tehnice a mașinii.

tractări auto 9695

Da, recunosc, e veche mașina și trebuia schimbată deja. Asta este însă altă poveste.

Oferta de abonament tractări auto 9695

Bănuiesc că ați văzut reclamele 9695 peste tot. Ei spun că plătești un sigur abonament pe an și ai tractări nelimitate. Ca să nu mă acuzați de ceva, vă dau copy+paste direct de pe site.

De ce să alegi cardul Silver EU si RO ?

  • îți oferă asistență rutieră timp de 1 an de zile
  • este valabil pe întreg teritoriul Ro și în Eu
  • operatorii 9695 îți stau la dispoziție non-stop
  • îți asigură atat transportul persoanelor, cat si taxi
  • fără limită de intervenții

Am semnat contractul prin februarie, tocmai în ideea că dacă apare vreo problemă să fiu acoperit. Mașina a mers foarte ok, nicio problemă până vinerea trecută. Cred că s-a fisurat o țeavă sau un furtun și șuiera rău la accelerație. Nimic grav, dar trebuia dusă la service.

Aici 9695 a fost ok, am rămas surprins plăcut că a funcționat. Au luat mașina de unde era oprită și au dus-o la service fără alte comentarii.

Însă la service altă problemă. Ei nu sunt specializați în anumite piese. Oricine a trecut cu mașina prin service știe genul ăsta de probleme. Sunt alte firme specialziate în turbine, electromotor, filtru DPF. Pentru genul ăsta de problemă trebuie mers în altă parte. Ce noroc pe mine că am abonamentul de tractări auto 9695 fără limită de intervenții!

Ce noroc nu. Pentru că țeapa 9695 nu poate onora abonamentul așa cum scrie pe el. Conform operatorilor de acolo și ulterior și șefii cu care am vorbit, ei pot face doar o tractare. Nu fără limită de intervenții cum scrie pe site sau cum spune în reclamă. Alea-s povești. Cică nu am citit eu acel fine print cu litere mici din subsolul contractului.  Mă ajută cu altă ocazie dacă va fi nevoie. Nu va mai fi, mai bine plătesc un băiat care face treabă cu platforma decât o astfel de firmă.

Adios, 9695!

După ce m-am enervat și m-am certat cu angajații de-acolo am renunțat. Ar fi mers și o plângere ceva, dar evident că nu am timp. Măcar să modifice minciunile de pe site.

Oricum, am rămas dezamăgit și de minciună, dar mai ales de insistența cu care spun că nu au greșit cu nimic. Dumuri bune și să n-aveți parte de tractări auto 9695!