HMD Pulse este prima serie de telefoane lansată sub acest brand. HMD Global, producătorul telefoanelor Nokia, a decis să lanseze anul acesta telefoane sub brandul propriu. Sunt trei modele: simplu, Plus și Pro. Vă detaliez totul mai jos.

Telefoane HMD Pulse Plus Pro

Pentru că sunt pe drum acum, toate detaliile sunt aici.

Telefoane HMD Pulse

Compania confirmase oficial de anul trecut că va face telefoane HMD. Decizia a venit după ce vânzările de telefoane Nokia nu au mers prea bine. Sigur, ei au alte explicații, despre cum toate merg excelent, dar acum este timpul pentru ceva nou. Dar practic, chiar și cel mai nou telefon cu clapetă HMD este bazat tot pe vechile modele Nokia. Așa mi se pare și Pulse, un telefon bazat pe Nokia, dar care este lansat sub brand HMD.

O speculație potrivită este că folosirea brandului Nokia implica niște taxe. Drepturi de autor sau ceva de gen. Iar vânzarea de telefoane fără brandul Nokia aduce profit mai mare companie. Dar întrebarea rămâne: vor reuși să vândă?

Să vă povestesc despre cele trei modele HMD Pulse, Pulse Plus și Pulse Pro.

Nucleu hardware similar

Telefoanele au un procesor Unisoc T606 care, va fi asociat cu 4, 6 sau 8 GB de RAM. Este un model de bază, folosit de multe telefoane ieftine. Nu este prea performant și se mișcă greu. Orice utilizator normal va fi frustrat cu astfel de dotări. Stocarea este de 128 GB.

Telefoanele au un ecran de 6,56 inch. Rezoluția este 1480×720 px, cu rezoluție HD+ și o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Capacitatea bateriei va fi de 5.000 mAh, iar telefonul va avea o cameră principală spate de 50 MP, un senzor de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 50 MP. Senzorul de amprentă este montat lateral, încorporat în butonul de pornire.

Cu alte cuvinte, sunt telefoane mobile smartphone de bază. Genul ăla fie pentru copii mici, fie pentru cei în vârstă. Prețul de pornire fiind de 180 de euro. Adică este jos, dar nu tocmai accesibil. Spre 900 de lei. Concurență mare la acest nivel de la branduri consacrate. Produse cu procesor bun sau experiență de utilizare bună.