Am văzut și conceptul de telefon flexibil Motorola, care se îndoaie și se poate transforma în brățară. Eu mai țin minte încă faptul că acest proiect inițial a aparținut Nokia, dar din păcate nu s-a concretizat.

Cum este conceptul de telefon flexibil Motorola brățară

Motorola privește acest proiect ca pe un dispozitiv Android cu un format pliabil diferit de ceea ce au făcut rivalii până acum. În loc să se plieze pur și simplu în jumătate ca o carte, Display-ul adaptiv se poate îndoi într-o varietate de forme pentru a se potrivi nevoilor diferite. Cel mai nou truc al său este capacitatea de a înfășura încheietura mâinii ca un smartwatch de 6,9 inchi. „Conceptul de display adaptiv poate fi ajustat la o experiență standard de telefon Android, într-o poziție plată, dar și înfășurat pentru a fi purtat la încheietura mâinii sau poziționat în mai multe moduri de suport”, spune compania. Mai adaugă că dispozitivul concept poate rula experiența completă Android, ceea ce este promițător în sine.

 

 telefon flexibil Motorola

Desigur, este ciudat să ai ditamai pălămida la încheietura mâinii. Deși cred că imagini de genul ăsta au mai apărut prin filmele SF. Din imagini se vede de asemenea că este un dispozitiv destul de gros, în momentul de față nu ar fi tocmai plăcut de ținut la mână.

De asemenea, dacă observați spatele cu nervuri, acestea sunt aparent puncte de pliere care permit dispozitivului să se îndoaie la diferite unghiuri și să rămână blocat în acea poziție. Seamănă cu mouse-ul Microsoft Arc.

În starea sa normală, extinsă, are un panou P-OLED FHD+ cu diagonala de 6,9 inch. Poate fi îndoit pentru a obține un panou de 4,6 inch utilizabil în modul îndoit. Este suficient să vezi ceasul, calendarul, notificările, starea vremii. Dar depinde foarte mult de interfață, dacă ea va funcționa și va afișa corect.

Ca dispozitiv conceptual, prețurile și disponibilitatea rămân teoretice. Durabilitatea, confortul la purtare și funcționalitatea reală ridică, de asemenea, semne de întrebare.