Vodafone a lansat serviciul Vodafone TV – televiziunea viitorului. Este prima platformă de ultimă generație care integrează cel mai mare număr de posturi TV, înregistrare și replay, redare pe orice dispozitiv, dar și cele mai populare aplicații de video streaming. În plus, Vodafone TV este singurul serviciu care oferă un setup-box 4K, dar și peste 9000 de ore de conținut video în aplicațiile video on demand. Iar serviciul poate fi achiziționat cu o reducere de pana la 120 de euro atunci cand aleg servicii mobile sau fixe prin Vodafone One.

Vodafone TV

Despre Vodafone TV

Pe lângă acces la peste 190 de canale în format 4K, HD și SD, Vodafone TV oferă o interfață complet nouă, comparabilă cu cele ale aplicațiilor de top la nivel mondial. De pe pagina de pornire utilizatorii pot lansa rapid aplicații de video-on-demand și pot accesă conținutul dorit mai repede că oricând. Include tot ce ai nevoie: Netflix, Amazon Prime, HBO Go, You Tube sau Hopster, dar si libraria video a operatorului special realizată pentru acest proiect. Vodafone TV include HBO și HBO Go gratuit pentru 24 de luni.

Utilizatorii Vodafone TV pot schimba dispozitivul de pe care vizionează în orice moment, comutarea dintre televizor și smartphone sau tabletă fiind realizată instant.

Vodafone TV are funcții interactive unice. Astfel, clienții pot utiliza funcții de catch-up sau replay, start & stop pentru posturile TV live atât pe dispozitivele mobile, cât și pe televizor. Funcția de catch-up permite vizionarea conținutului din ultimele 7 zile înregistrat automat la alegerea utilizatorului.

Are de asemenea „Kids App”, care oferă o serie controale parentale dedicate, precum „sleep time” care va limita automat accesul la televizor. Această zonă oferă conținut special adaptat pentru copii, organizat pe canale și personaje, dar și avatare personalizate și dedicate celor mici.

Toate detaliile despe noul serviciu Vodafone TV sunt disponibile aici.

Avantajele Vodafone One

Din această toamnă, clienții Vodafone România vor beneficia de experiențe convergente (fix+mobil) la un nou nivel prin intermediul „Vodafone ONE”. Acest concept integrează noile oferte convergențe și aduce reduceri generoase pentru clienții Vodafone. Astfel, aceștia vor putea obține o reducere de până la 120 de euro atunci când aleg servicii mobile sau fixe.

Detalii despre reducerile și serviciile Vodafone sunt disponibile aici.