Vodafone România lansează campania Black Friday cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu și la abonamente. Puteți obține reduceri de până la 100% pentru telefoane.

Black Friday Vodafone

În perioada 16 – 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone România vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum și la tablete, accesorii și abonamente. Reducerile de Black Friday ajung până la 100% pentru telefoane, până la 50% pentru accesorii și până la 25% la tablete. Clienții pot alege dintr-o ofertă variată de abonamente cu număr nelimitat de minute și serviciul de roaming inclus, abonamente de date cu reducere de 50% și bonusuri de zeci de GB.

Abonații Vodafone România existenți beneficiază, la reînnoirea abonamentului făcută online, pe www.vodafone.ro, de o reducere de 100% pentru primele trei luni din perioada acestuia.
Din portofoliul de smartphone-uri, modele precum iPhone 8, Samsung Galaxy S8 sau Huawei P10 pot fi achiziționate cu reduceri de până la 240 euro, în funcție de abonamentul ales.
În plus, utilizatorii care optează pentru abonamentele RED 13 sau RED 15 primesc un bonus anual de 50 GB trafic de date, iar pentru abonamentele RED 18, 22, 26 și 31, bonusul de date este de 100 GB.

Ofertele disponibile în perioada Black Friday pentru telefoane, abonamente noi, accesorii, tablete și bonusurile de date sunt accesibile în toate magazinele Vodafone, ale partenerilor, precum și pe site-ul operatorului sau direct în aplicația MyVodafone.

Vodafone România a lansat de curând o nouă versiune a aplicației My Vodafone, prin intermediul căreia utilizatorii persoane fizice își pot gestiona mai simplu și mai comod detaliile privind numărul personal, fie că este abonament sau cartela preplătită. Aplicația nouă are un design mai bun, chiar ușor de folosit și intuitiv, vezi rapid toate informațiile de care ai nevoie, ai opțiuni de plată a facturilor sau de reîncărcare pentru cartele, ai informații despre credit, minute și date disponibile, despre serviciile de roaming. Aplicația My Vodafone poate fi utilizată gratuit atât în țară, cât și în străinătate, deoarece traficul de date necesar accesării aplicației nu este tarifat.