Surpriza eMAG de Black Friday continuă și în 2017, am aflat care sunt produsele noi, care nu existau pînă acum și vor fi la ofertă pe 17 noiembrie. Discuția a fost la ultima întâlnire cu oficialii eMAG, doar că s-a pierdut printre numeroasele detalii de acolo. Văd că lumea caută iar care este surpriza eMAG de Black Friday, așa că reiau aici produsele noi.

Care este surpriza eMAG

Ei bine, anul acesta este pentru prima dată când sunt mai multe surprize eMAG de Black Friday, nu este un singur produs sau o singură categorie de produse. Pentru prima dată, la Black Friday 2017 pe eMAG se vor vinde motociclete și ATV-uri și alte vehicule de genul ăsta. Acum câțiva ani au introdus mașinile și s-a dovedit un pariu foarte bun. Foarte mulți oameni și-au luat mașini noi la ofertele cu reduceri. Așa că anul acesta vor fi reduceri și oferte de motociclete și alte vehicule de gen.

Tot pe 17 noiembrie, eMAG va vinde pentru prima oară vouchere de reducere pentru Tarom. Inițial se durea vânzarea de bilete de avion la reducere, dar pentru că oamenii nu au stabilite din timp anumite destinații, iar perioadele variază, au decis împreună cu compania aeriană să vândă vouchere. Aceste vouchere la Tarom au valoare de 100 de euro, dar se vor vinde cu 50 de euro. Deci, practic, obțineți reduceri nete de 50 de euro la bilete de avion. Nu știu acum dacă se pot cumula vouchere pentru a merge pe gratis, dar vom afla peste câteva zile.

O altă surpriză eMAG de Black Friday 2017 este și introducerea de servicii medicale, deocamdată cu doi parteneri, Regina Maria pentru servicii medicale și Just Smile pe partea de igienă orală. Probabil este vorba de abonamente care includ controalele și anumite servicii, nu am exact acum informații despre prețul acestora, dar este posibil să fie unul atractiv.

Altă premieră în 2017 este oferta cu bani în plus pentru cei care iau cardul de cumpărături eMAG Raiffeisen. Este genul de card de credit care permite cumpărături în rate și va trebui să completați toate actele. Dar cei care își fac acest card pe 17 noiembrie vor primi 500 de lei înapoi la prima cumpărătură de peste 1.000 de lei. Nu e clar dacă vor fi acordați în bani sau în puncte de fidelitate, care se aplică ca o reducere la alte cumpărături.

Tot pentru prima dată, de acest Black Friday, cei de la eMAG vor vinde antichități, de asemenea împreună cu un partener. Așa că pasionații de obiecte de valoare vechi vor putea face achiziții interesante pe 17 noiembrie. Asta pe lângă ceasuri și bijuterii de lux, chestii care probabil au mai fost.

Altă posibilă noutate eMAG pentru aces an constă într-un parteneriat cu RCS RDS / Digi Mobil. Orice abonament Optim Nelimitat făcut în ziua de Black Friday va fi cu reducere 50% pentru primul an comparat cu prețul normal (4.8 euro). Din ce am citit, cred că restul produselor au mai fost, genul de bilete la concerte, evenimente, spectacole, pachete turistice la munte sau la mare și altele asemenea.

eMAG și-a propus să vândă 1,3 milioane de produse pe 17 noiembrie, când a fost programată ziua Black Friday, și să încaseze 350 de milioane de lei. Pe lângă produisele speciale, eMAG mai vinde 50.000 de televizoare, 25.000 de laptop-uri, 60.000 de smartphone-uri, 20.000 de frigidere, 150.000 de electrocasnice mici (mixere, roboți de bucătărie, espressoare, fiare de călcat și altele), 200.000 de produse fashion, 150.000 de parfumuri și cosmetice, 150.000 de jucări și jocuri 25.000 de anvelope și 150.000 de produse pentru casă și gradină.