Falcon Electronics va organiza campania de Black Friday în perioada 13-19 noiembrie 2017. Astfel, clienții vor putea să achiziționeze produse electronice pentru mașină, dar și diverse alte gadget-uri cu reduceri cuprinse între 25% și 90%.

black friday Falcon Electronics

Produsele-vedetă ale campaniei de Black Friday vor fi, de departe, dronele. Pentru anumite modele de drone, Falcon Electronics a pregătit prețuri chiar și cu 30% mai mici.

Luni, 13 noiembrie, vor da startul în magazinul online, cu reduceri pentru produse care aparţin unor branduri puternice. Vor fi reduceri de până la 43% pentru sisteme car-audio de la JVC și Kicker și de până la 36% pentru stații CB radio Cobra. Sistemele de navigație Navon GPS vor fi reduse cu până la 33%, iar sistemele hands-free pentru convorbiri telefonice în siguranță în timpul șofatului cu până la 26%. Pentru zilele în care lăsam mașina în parcare vom avea în ofertă căști audio cu până la 90% reducere din prețul de referință, a explicat Corina Dițu, marketing manager la Falcon Electronics.

ads

Cel mai inedit produs prezent în oferta de Black Friday îl reprezintă Parrot Pot, un ghiveci inteligent cu patru senzori care măsoară intensitatea luminii, temperatura și umiditatea din aer și de la nivelul solului, pentru a oferi plantelor o îngrijire optimă. Ghiveciul se conectează la telefoanele inteligente și oferă date despre plantele monitorizate, chiar și atunci când proprietarul este în concediu.

Vor fi reduceri substanțiale și la sisteme de securitate auto Viper, senzori de parcare, detectoare de radar, dar și la produse tot mai populare, cum sunt camerele auto DVR pentru înregistrarea traficului. Deşi stocurile sunt limitate, ne-am asigurat că sunt consistente. Falcon Electronics participă la campania de Black Friday și alături de partenerii săi tradiționali, marii retaileri online și offline, dar pentru această ediție a pregătit și produse care vor fi comercializate cu discount exclusiv pe site-ul lor.

Pentru cei interesați, aici e site-ul lor.