Luna noiembrie este momentul perfet pentru a cumpăra cadourile pentru toată familia și pentru prieteni datorită reducerilor. Anul acesta, pe lângă toate discount-urile, puteți câștiga și vouchere de reducere Flanco participând la concursul descris mai jos.

Update: foarte mulți participanți nu au citit regulile și s-au descalificat singuri.
Cei care au intrat în tragerea la sorți au fost totuși peste 100, iar câștigătorii sunt trei. Sper să răspundă și la mesaje acum.
Tragerea la sorți este aici.

Perioada de cumpărat cadouri

Românilor le place să-i surprindă pe cei dragi cu tot felul de cadouri și lucruri care să-i bucure. Pentru că avem familii numeroase și foarte mulți prieteni, e clar că perioada de iarnă ne face să cumpărăm o mulțime de caduri. Pînă acum făceam toate cumpărăturile pe ultima sută de metri, în decembrie. Dar acum avem la îndemână reduceri și oferte de Black Friday și totul este mai ușor.

Luna noiembrie este perioada perfectă pentru a achiziționa cadourile pentru Sărbătorile de iarnă. Fie că vorbim de electronice și electrocasnice, accesorii și dispozitive mici, toate acestea sunt la ofertă pe site-ul Flanco. Pentru a vă ajuta în achiziție, site-ul include un sistem special de listă de produse – Wishlist – pe care puteți înscrie produsele favorite. Toți cei care au un cont pe site-ul Flanco își pot crea liste de produse favorite, precum este cea creată de mine mai sus. Click pe poză să o vedeți mărită.

În perioada 27 octombrie – 19 noiembrie, Flanco desfășoară cea de-a șaptea ediție Black Friday, cea mai importantă campanie a anului, în care retailerul va oferi reduceri de până la 80%, la o mulțime de produse. Printre ele se numără 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 70.000 de electrocasnice mari, 140.000 de electrocasnice mici, 25.000 de notebook-uri. Punctul culminant al campaniei va fi weekendul 17-19 noiembrie, când oferta Flanco va fi actualizată cu noi reduceri atractive. Campania Black Friday va avea loc în cele 123 de magazine ale retailerului, din toată țara, și online.

Sunt extrem de multe produse interesante. Eu de exemplu am ales un telefon mobil ieftin, tocmai bun de făcut cadou. Am ales un televizor ieftin pentru că e timpul să trec la o diagonală mai mare. Consola PS4 este cea mai frumoasă surpriză pe care o puteți face celor mici, iar o cameră foto mirrorless atât de ieftină nu am găsit în altă parte. Vă mai pot recomanda un televizor Philips la 1.199 lei, un televizor Samsung la 2.399 lei, dar și un laptop Dell cu dotări foarte bune, care costă 3099,99 lei.

Cred că cele mai apreciate cadouri sunt electronicele. Fie că vorbim de telefoane mobile, de camere foto sau mai ales de un laptop nou. Mai cred că multe familii își fac cadou un televizor nou în perioada asta. Iar cu ofertele de Black Friday de la Flanco nu mai trebuie să cheltuiți o avere pentru a cumpăra toate cele necesare. E simplu – împreună, facem #DarDinDar, de #FlancoBF.

Concurs de Black Friday 2017

Concursul are loc în perioada 13.11.2017 – 15.11.2017, pînă la ora 23:59. Trebuie să urmați exact pașii de mai jos pentru a putea intra în concurs. Cei care urmează pașii incomplet vor fi descalificați.

Pentru a vă înscrie în concursul Flanco de Black Friday 2017 trebuie să:

1) Vă faceți un cont online pe site-ul Flanco (sau să intrați în contul vostru deja existent);
2) Vă alegeți produsele favorite plimbându-vă pe site și la produsul dorit apăsați adăugarea în Wishlist
3) Realizați o captură de ecran (Print Screen) sau o fotografie cu telefonul la ecranul cu lista de produse favorite
4) Încărcați acea fotografie într-un comentariu în care vă explicați alegerea (am ales x pentru preț, am ales y să fie cadou etc) la postul de pe Facebook aici.

Mult succes la concurs !

Trei fericiți câștigători vor afla pe 16.11.2017 că vor primi vouchere Flanco de 300 de lei fiecare. Acestea vor putea fi folosite din 20 noiembrie 2017 pînă pe 3 decembrie 2017, la comenzile realizate pe site. Acum aveți deja cont pe site și va fi mai ușor să cumpărați cele dorite.

Câștigătorii trebuie să răspundă la e-mail și să trimită o copie a buletinului pentru a primi codurile de reducere. Dacă nu puteți face asta sau nu vreți, mai bine nu participați la concurs. Codurile de reducere vor fi trimise tot pe emailul furnizat, deci folosiți adresele reale.