Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4 a fost lansat oficial

Xiaomi Mi Mix 4 a fost lansat oficial deocamdată în China. Modelul flagship are dotări de top, camere super, chiar și modul selfie sub display. Totul la un preț mai mult decât rezonabil. Sunt curios când va ajunge și la noi.
xiaomi mi mix alpha

Xiaomi Mi Mix Alpha: demonstrație de forță

Compania chineză Xiaomi a lansat astăzi Mi Mix Alpha, o demonstrație tehnologică, cea mai interesantă utilizare pentru ecranele flexibile. Telefonul arată incredibil și pare din viitor, dar este la fel de adevărat că nu este practic de utilizat și se va sparge/zgâria foarte ușor, iar prețul este exorbitant: 2.600 de euro aproximativ.

Xiaomi Mi Mix 3 5G review + test Vodafone 5G

Mi Mix 3 5G este  primul flagship Xiaomi care vine la teste și m-a impresionat. Versiunea 5G diferă de modelul Mi Mix 3 de anul trecut. În plus, am reușit să testez parțial rețeaua Vodafone 5G din București. Am să lămuresc câteva confuzii generale mai jos, apoi vă povestesc despre testele făcute cu acest smartphone.

Xiaomi Mi Mix 3: primul smartphone cu 10GB RAM

Xiaomi Mi Mix 3 a fost prezentat oficial astăzi, continuă seria telefoanelor cu ecran mare care are  margini extrem de subțiri.  Este primul smartphone cu 10GB de RAM disponibil astăzi. Camera foto frontală este ascunsă și nu are notch deloc. Acest display este de foarte bună calitate și toate dotările hardware sunt de top. Prețul […]
xiaomi mi mix 3 5g verge

Xiaomi Mi Mix 3 vine cu tehnologie 5G

Unul dintre primele smartphone-uri 5G este Xiaomi Mi Mix 3, care nu este încă oficial, ci a fost prezentat la nivel de teaser, dar este ccompatibil cu tehnologia de ultimă generație. Lansarea oficială ar urma să fie în octombrie.

Xiaomi Mi Mix 2S – lansarea oficială

Lansarea oficială Xiaomi Mi Mix 2S are loc în Shanghai de la ora 14-00, adică de la 9-00 la noi. Urmăresc evenimenul online și vă scriu despre noul model de top al companiei chineze. Au circulat două sau trei versiuni ale acestui telefon, două un notch (una cu notch central, alta cu notch pe colț), […]

Xiaomi Mi Mix 2S se lansează pe 27 martie

Producătorul chinez Xiaomi a dat lovitura cu seria Mi Mix, iar la ora actuală cel mai bun smartphone prin raportul calitate/preț este Mi Mix 2 (2100 de lei cu Snapdragon 835). Dar vestea cea mai bună este că se lansează Mi Mix 2S pe 27 martie și este un super-smartphone.
Xiaomi Mi MIX 2s

Xiaomi Mi Mix 2S pare totuși real

Xiaomi Mi Mix 2S ar trebui să fie o variantă actualizată a primului Mi Mix 2. Modelul ar avea desing-ul un pic modificat, dar primele informații care arătau un ecran similar iPhone X au fost criticate, așa că acum există informații noi.