Xiaomi Mi Mix 2S ar trebui să fie o variantă actualizată a primului Mi Mix 2. Modelul ar avea desing-ul un pic modificat, dar primele informații care arătau un ecran similar iPhone X au fost criticate, așa că acum există informații noi.

Xiaomi Mi MIX 2s

Prima oară Mi Mix 2S apăruse cu ecranul Mi Mix 2 tăiat, într-un mode care semăna cu telefonul Apple, dar cei care au studiat problema au văzut că era doar Mi Mix 2 cu o aplicație disponibilă pe Android care face telefonul să semene cu iPhone X. O puteți descărca gratuit și voi de aici.

Vechiul Mi Mix 2 avea ecran mare, de 6 inch, cu margini subțiri, format 18:9 și o margine mai subțire cu 12%. Avea procesor Qualcomm Snapdragon 835, 6GB de RAM, iar modelul special are 8 GB de memorie RAM. Camera foto de pe spate are senzor Sony IMX386, 12 megapixeli, stabilizare optică pe 4 axe, și alte tehnologii.

ads

Terminalul are un design unibody cu șasiu din aluminiu, are 64GB de stocare internă. Mai trebuie spus că prețul Mi Mix 2 este aproximativ 2000 de lei, fără transport și alte taxe. Modelul de top, Special Edition, are 128GB și corp ceramic, costă cam 2750 de lei, la fel, fără taxe și transport.

Zvonurile despre un Mi Mix 2S continuă totuși să apară.

Xiaomi Mi Mix 2S

Noul model are design ușor diferit, dar tot nu a trecut la cameră foto duală. Nici acest model nu are ecranul curat, ci este tăiat într-un colț, pentru a monta camera foto selfie. Marginile sunt tot subțiri și pe spate este vizibil senzorul de amprentă.

Întrebarea este: de ce ar face Xiaomi un concurent pentru Mi Mix 2, când acesta se vinde destul de bine? Fac oare o versiune mai accesibilă sau mai scumpă? Și întrebările rămân în privința dotărilor hardware, pentru că nu există nicio informație oficială în privința asta.

Iar în general modelele cu S ar trebui să aibă dotări mai bune decât versiunile anterioare. Cineva notează că s-a subțiat marginea de sub display, care la prima variantă era destul de mare.

Surse: GizChina, AH.