Xiaomi a lansat azi oficial modelele smartphone Mi Mix 2 și ediția lui specială, precum și Mi Note 3. Au mai prezentat un laptop botezat Mi Notebook Pro.

MI Mix 2 și ediție specială

Continuă seria cu design special, ecran mare, de 6 inch, cu margini subțiri, putere hardware și dotări speciale. Noul display are format 18:9 și o margine mai subțire cu 12%. Se poate spune că a fost primul model de top care a adus acest design preluat apoi de toți marii jucători din industrie.

Vine cum scriam cu Qualcomm Snapdragon 835, 6GB de RAM, iar modelul special are 8 GB de memorie RAM. Camera foto de pe spate vine
cu senzor Sony IMX386, 12 megapixeli, stabilizare optică pe 4 axe, și alte tehnologii, printre care suport pentru LTE și altele. Nu are cameră duală. Senzorul de amprentă este pe spate, sub canera foto.

Terminalul are un design unibody cu șasiu din aluminiu, iar modelul Special Edition este din ceramică. Modelul normal are 64GB de stocare internă, iar Special Edition are 128GB. Mai trebuie spus că prețul Mi Mix 2 este aproximativ 2000 de lei, fără transport și alte taxe. Modelul de top costă cam 2750 de lei, la fel, fără taxe și transport.

Bateria integrată este de 3.400 mAh, ușor sub așteptări, sub Galaxy S8 Plus de exemplu. Dar este posibil să aibă autonomie mai bună.

Xiaomi Mi Note 3

Modelul mid-range aduce un ecran de 5.5 inch Full HD , cu sticlă pe spate, cameră foto duală pe spate cu senzori de 12 megapixeli, cameră de selfie de 16 megapixeli, procesor Snapdragon 660, cu 6GB de RAM, deblocare prin recunoaștere facială. Bateria integrată este de 3050 mAh. Prețul său este la lansare de circa 1500 de lei, dar se vor adăuga taxele ca și la celalalte modele.

Xiaomi a lansat azi și Mi Notebook Pro, laptop cu design de MacBook, procesoare Core i7 din generația a opta, stocare duală SSD/HDD, placă video dedicată, șasiu metalic, ecran acoperit cu Gorilla Glass.