Am văzut la IFA Berlin drona Parrot Swing, unul dintre modelele noi, pare că au imitat un X-Wing din Star Wars. Asta te atrage la ea de prima oară, design-ul. Apoi este interesant că poate să zboare în mai multe moduri (video la final).

parrot-swing-drone

Parrot au avut un stand destul de mare la Berlin, acolo am surprins și dansul dronelor. Mai am multe alte povești de la Berlin, timp să le scriu pe toate nu prea am.

Parrot Swing poate zbura în poziție orizontală, ca X-Wing, dar și în poziție verticală, arată ca și cum ai lipi două caiete cu coperțile deschise. Din păcate autonomia este de doar 8 minute, una din marile probleme pentru dronele Parrot. Dar probabil dacă măreau bateria creștea și efortul necesar pentru a zbura, deci autonomia rămânea tot limitată.

Spre deosebire de dronele ci cameră video, Parrot Swing pare să fie mai degrabă pentru distracție decât pentru filmare, nu au vorbit nimic despre camera video și detalii despre filmare. Dar pe pagina oficială se precizează că are o cameră integrată, pare VGA.