OnePlus 5T are ediție specială Star Wars, iar în perioada următoare cred că vom vedea mai multe telefoane dedicate lansării episodului opt. Dar OnePlus par să fie primii care au făcut acest anunț oficial.


OnePlus 5T Star Wars

Știm deja că Oneplus 5T este un terminal foarte bine dotat și cu un design special, care are practic cel mai bun raport preț/calitate și știm deja prețul în România. OnePlus 5T Star Wars Limited Edition va fi la vânzare pe 15 decembrie, mai avem de așteptat puțin. Pare că va fi disponibil în magazinul din India al companiei, dar este posibil să poată fi comandat internațional, o să vedem în ziua lansării. Văd că este și un eveniment de lansare pe 14 decembrie, vedem ce se anunță mai exact atunci.

OnePlus 5T Star Wars este realizat în parteneriat cu noul episod, The Last Jedi. După cum știți nu este vorba de ultimul jedi, ci de ultimii cavaleri jedi, deci există încă speranță 🙂 Star Wars The Last Jedi va rula în cinematografe tot din 15 decembrie, probabil pe 14 seara va fi avanpremiera filmului în cinematografe. Evenimentul de lansare OnePlus 5T Star Wars este de altfel organizat la un IMAX. Sunt curios dacă vor fi și la noi evenimente organizate pe tema asta. Teoretic, invitațiile ar fi trebuit trimise deja.

Ediția limitată OnePlus 5T va putea fi cumpărată și pe Amazon.in, varianta indiană a celui mai mare magazin. De-asta cred că se poate comanda oriunde, chiar dacă lansarea va fi pe piața din India. Pînă la urmă, cred că fanii vor putea comanda noul telefon. Probabil nu au putut obține o licență globală pentru lansarea acestui model, de aceea au trebuit să aleagă o țară în care să lanseze ediția.

Dotările tehnice OnePlus 5T Star Wars Limited Edition sunt aceleași ca la modelul OnePlus 5T. Sunt două versiuni, cu 6GB de RAM și 64GB de stocare și 8GB de RAM și 128 GB de stocare. Ecranul nou este foarte bun, a fost lăudat de toată lumea, iar design-ul este bun. Are mufă de căști, doar camera foto este un punct slab pentru Oneplus, dar au promis că vor actualiza software pentru o experiență fotografică mai bună.

Via