Utilizatorii de cartele preplătite de la Telekom Mobile pot câștiga săptămânal un iPhone 14 prin tragere la sorți la care este înscrisă automat orice cartelă Telekom care reîncarcă cu minimum 5 euro credit. De asemenea, pot câștiga garantat un voucher în valoare de 50 de euro (TVA inclus), acordat oricărei cartele Telekom care efectuează reîncărcări în valoare de cel puțin 15 euro credit (21.11.2022 – 15.01.2023).

iPhone 14 cadou și vouchere de 50 de euro

Până pe 15 ianuarie 2023, tot ce au de făcut utilizatorii de cartele preplătite de la Telekom Mobile este să reîncarce creditul cu minim 15 euro cumulat (pot fi trei reîncărcări a câte 5 euro) pentru a primi voucherul de 50 de euro, care va fi valabil timp de trei luni de la data activării lui și va putea fi folosit pentru achiziția unui telefon la liber sau a unui telefon cu migrare la abonament. Voucherul se poate utiliza împreună cu alte reduceri promoționale, dar nu poate fi cumulat cu un alt voucher.

Totodată, orice utilizator de cartelă preplătită, care încarcă cu minimum 5 euro credit are șansa să câștige prin tragere la sorți un telefon iPhone 14. Dacă efectuează mai multe încărcări de minimum 5 euro, fiecare dintre acestea, în săptămâni diferite din perioada campaniei, va avea mai multe șanse de câștig.

Telekom Mobile este singurul operator din România care oferă beneficii naționale nelimitate (net, minute și SMS) în oferte adresate clienților utilizatori ai serviciilor preplătite: Opțiunea Mobil Nelimitat cu 6 euro credit, valabilă 30 de zile, Opțiunea Mobil Nelimitat 8 la 8 euro credit, valabilă 35 de zile, Opțiunea Mobil Nelimitat Mini la 2 euro credit, valabilă 7 zile.

Totodată, Telekom continuă să-și țină promisiunea de a realiza oferte bazate pe ceea ce-și doresc clienții – Mobil așa cum vrei, simplu și corect – lansând oferta de sărbători cu o varietate de smartphone-uri incluse în prețul abonamentelor sau în rate avantajoase pornind de la 1 euro pe lună.

Această campanie este o continuare a inițiativei de încurajare a românilor de a se reconecta cu cei dragi, întrebându-i «Ce mai faci?». De sărbători, pe lângă îndemnul de a petrece timp alături de cei dragi, venim și cu cadouri pentru utilizatorii cartela Telekom“, a declarat Andreea Cramer, director executiv comercial, Telekom Mobile.

Pentru a fi eligibil să participe la concurs, un utilizator trebuie să aibă minimum 18 ani și să reîncarce cu minimum 5 euro credit (fie o cartelă Telekom Mobile de voce existentă, fie să activeze o nouă cartelă Telekom de voce) sau să activeze o cartelă Mobil Neimitat (pentru care valoarea de reîncărcare considerată este de 5 euro credit).

Mai multe detalii despre cele două campanii adresate clienților prepaid Telekom Mobile, precum și regulamentele lor pot fi găsite aici.