CEO-ul Telekom Mobile, Charalampos Mazarakis, a negat astăzi la un eveniment oficial faptul că ar exista discuții cu Vodafone România pentru vânzarea diviziei. O tranzacție anul acesta ar marca 3 ani de la vânzarea diviziei fixe către Orange.

Charalampos Mazarakis

S-a discutat de mai mult timp faptul că Deutsche Telekom ar dori un exit din România. Vânzarea diviziei fixe a fost comentată ca fiind doar primul pas. Anul acesta au apărut informații că Vodafone ar fi comandat un audit pentru a stabili valoarea exactă a diviziei Telekom Mobile. Informația a fost confirmată pe surse și pentru Hotnews.

Șeful Telekom Mobile a negat. „Nu am avut nicio discuție anterior în acest an cu Vodafone sau cu altcineva. Ce se va întâmpla în viitor? Cine știe?”, a declarat miercuri Babis Mazarakis.

Noua ofertă Telekom Mobile

“Începând din această toamnă, Telekom Romania Mobile oferă românilor ”Mobil pur și simplu”, continuând să își susțină angajamentul luat față de clienți. Mă bucur să fac parte din această schimbare, pe o piață atât de competitivă precum cea românească”, a spus Charalampos Mazarakis.

Oferta comercială face 5G accesibil oricui, oferind conectivitate atât la cartelă cât și la abonament, de la doar 5 euro. Oferta de toamnă aduce în prim-plan abonamentele Nelimitat cu roaming inclus și telefoane 5G la prețuri convenabile, inclusiv noua generație de smartphone-uri T Phone 5G, potrivite oricărui buget. Clienții persoane juridice beneficiază de oferte atractive adaptate nevoilor lor de business.

De asemenea, la cartela Telekom clienții primesc un voucher de 50 de euro la reîncărcări totale de 15 euro efectuate în perioada campaniei (13 septembrie 2023 – 7 noiembrie 2023), pentru achiziția de telefoane 5G.

Campania #FaraIdeiFixe, prin care Telekom Romania Mobile își lansează noua filozofie de brand, ne prezintă poveștile a trei dintre românii care, prin activitatea lor, definesc ce înseamnă să combați ideile fixe și să reușești:

  • Arian Notrețu, un tânăr de 18 ani, care după ce și-a pierdut piciorul la vârsta de 10 ani, a ajuns campion la triatlon și înot;
  • Alexandra Mircea, un medic stomatolog care a sfidat preconcepția conform căreia educația dentară nu poate să se facă și pe internet, ci doar în cabinet;
  • Lorelei Bratu, un influencer care iese din tiparele de frumusețe, devenind un model de urmat pentru multe femei;