Assassin’s Creed 3: Liberation – cea mai nouă versiune a poveștii Ubisoft, are deja un record de pre-comenzi, care sunt de două ori mai multe decât recordul stabilit cu versiunea a 2-a . Lansarea oficială în România este miercuri, 31 octombrie, în versiunile pentru Xbox 360 și PlayStation.

Assasins Creed 3 Liberation
Assasins Creed 3 Liberation

Assassin’s Creed 3

Assassin’s Creed 3 Liberation vă propune o aventură în America de Nord a secolului 18. După mai bine de 20 ani de conflicte dintre coloniile Americane şi Regatul Britanic, războiul a devenit inevitabil. În mijlocul acestui scenariu care prevesteşte masacrul dintre forţele oponente, apare un nou asasin cu origini neaşteptate: un descendent al mândrului trib Mohawk.

Lupta sa pentru libertate şi justiţie îl va purta în mijlocul revoluţiei. Cu arme noi precum arcul sau tomahawk-ul, noul Assassin’s Creed propune o abordare diferită, încercând să dezlege şi povestea protagonistului episoadelor de până acum, Desmond Miles.

Din câte țin minte, Media Galaxy lansează versiunea PlayStation și PS Vita. Nu știu exact dacă au exclusivitate sau mai sunt și alte evenimente de lansare. Și nu, n-am informații despre preț.

Media Galaxy au organizat lansarea împreună cu Best Distribution, Sony Computer Entertainment Europe şi theGameCAST.net.