Consola Nintendo Switch vine în România la Media Galaxy și cu ocazia asta o să aibă eveniment de lansare și un concurs cu premii.

Nintendo Switch

Nintendo Switch este una dintre cele mai interesante produse noi și pasionații de jocuri video din toată lumea abia așteaptă noua consolă și jocurile pe care le aduce. Ea va fi disponibilă spre vânzare începând cu data de 3 martie în rețeaua de magazine Media Galaxy și online.

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 3 martie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din București pentru un eveniment în care vor avea șansa de a testa consola Nintendo Switch, dar și de a participa la concursuri cu multe premii și surprize. Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 18:00, accesul fiind gratuit și deschis pentru toți doritorii.

Cei prezenți vor putea participa la o tombolă în care vor avea ocazia de a câștiga o consolă Nintendo Switch. De asemenea, toți cei care cumpără consola pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru un joc 1-2-Switch, un joc The Legend of Zelda: Breath of The Wild și un Nintendo Switch Pro Controller.

Pe lângă posibilitatea de a experimenta senzații tari în singleplayer și multiplayer la tine acasă, Nintendo Switch îți oferă posibilitatea să te joci titlurile favorite, oricând, oriunde și cu cine dorești. Este și tabletă pentru jocuri, dar și consolă dacă o conectezi la dock. Dacă o iei din dock, aceasta va trece automat în modul handheld.

Nu știm acum prețul Nintendo Switch în România, dar revin cu informații asap.