Dacă ești pasionat de jocuri video și îți plac turneele cu premii, poți să mergi cu mine la Bloggers Lan Party 13. Trebuie doar să te înscrii pe acest formular online. Vor fi premii interesante anul ăsta, evenimentul de gaming fiind susținut de rețeaua 4G Orange.

 

BLP este singura competiție în care bloggerii invită un cititor să participe alături de ei. Găsți pe tag-ul BLP povești din anii trecuți. De data asta însă nu mai facem concurs cu comentarii, ci vă puteți înscrie doar pe formularul online. Câștigătorul va fi anunțat prin e-mail, pe adresa lăsată la completarea formularului. Este al cincilea an de BLP și ne vedem sâmbătă, 4 martie, ora 10:00 la Impact Hub Bucharest. Ne vom juca pe PC-uri, pe console, pe smartphones, dar și un board game special.

Cei de la Orange au organizat acest concurs suplimentar, turneul de board-game care va avea parte de premii surpriză. Jocul se numește Orange Express și este o reinterpretare a platformei Ticket to Ride, adaptată pe o hartă a României, ocazie cu care participanții își vor pune la încercare cunoștințele geografice cu scopul de a crea cele mai lungi trasee formate din vagoane de tren, folosindu-se de cărțile de joc primite.

Orange tocmai a anunțat că în 2016 a extins acoperirea 4G la 6723 de localități la nivel național. La cererea clienților Orange au fost acoperite în ultima parte a anului peste 1300 de localități ca urmare a votului exprimat în aplicația 4G Fun Kit. Întreaga rețea Orange conectează 1 din 2 români. Pentru a ajunge la aceste performanțe, au parcurs o cale lungă, timp de 20 de ani.

Vă aștept sâmbătă.