Episodul cinci din Grand Theft Auto (GTA V) se lansează luni, 16 septembrie, în România. Acțiunea se desfăşoară în Los Santos, o metropolă modernă – o parodie a societăţii moderne din Vest – întreg oraşul este împânzit de guru autoproclamaţi, de personaje dubioase care visează să devină vedete şi de celebrităţi a căror faimă este de mult apusă. GTA V

În mijlocul acestei lumi dominate de criza economică şi reality show-uri de duzină îi vom întâlni pe cei trei protagonişti ai jocului. Fiecare dintre ei reprezintă un alt tip de criminal: Franklin este un borfaş de stradă care vrea să se îmbogăţească cât mai uşor şi repede, Michael este un escroc retras care vrea doar puţină linişte, iar Trevor este un maniac violent şi imprevizibil. Din cauza unor evenimente neprevăzute ei ajung să formeze o echipă nu tocmai obişnuită, care se angajează într-o serie de activităţi deosebit de riscante, în speranţa de a se îmbogăţi peste noapte.
Grand Theft Auto V este cel mai ambiţios titlu al francizei, oferind cea mai mare şi mai dinamică lume de joc întâlnită în jocurile GTA, amestecând firul epic antrenant cu un gameplay captivant.

Lansarea este luni, pe 16 octombrie, începând cu orele 22:30, în magazinul Media Galaxy din Bucuresti Mall.