Huse Samsung Galaxy S21+

Am un istoric destul de grav cu telefoanele Sammsung. Galaxy S4 cu ecran crăpat. Note 4 cu ecran crăpat. Galaxy S7 cu display spart complet. Cu Galaxy S9 filmam cu un suport auto bazat pe ventuză. Ghici ce, ventuza s-a dezlipit de la soare și a căzut pe beton. Note 9 a avut o mică crăpătură în colț, dar apoi se extindea pe măsură ce îl foloseam. A ajus mare și a trebuit schimbat ecranul. Note 20 Ultra are folia zgâriată. Iar povestea merge mai departe.

Vă recomand să puneți folie rezistentă anti-zgârieturi și să cumpărați huse Samsug Galaxy S21+ de aici. Există și huse speciale care acoperă și ecranul și partea din spate. Însă am avut la Note 9 și în momentul căderii husa s-a desfăcut precum aripile unei păsări, iar ecranul a aterizat pe ciment. Deci vă recomand folii de protecție, huse și carcase, decât să plângeți după bani.

Concluzii

Samsung Galaxy S21+ nu mai este „cel mai echilibrat” smartphone din seria Galaxy S. Sud-coreenii au coborât foarte mult standardele. Ecran FHD+, procesorul se încinge și își reduce puterea. Bateria ține puțin și se încarcă greu. Camera de 64 megapixeli nu oferă zoom optic, doar hibrid. Camera principală are doar 12 megapixeli.

Într-adevăr, arată super, câștigă la design. Ecranul are tehnologii de top, 120Hz refresh, HDR10+ și este foarte luminos, are 1300 nits. Stocarea este foarte rapidă, bate de la distanță orice competitor. Dar nu mai are card microSD. Nu mai are mufă de căști, nu are încărcător sau căști în cutie. Nu are nici adaptor USB Type-C pentru căști. Și lipsesc foarte multe lucruri prezente pe alte flagship-uri. Prețul mi se pare exagerat de mare.

ads

Nu este un telefon rău, doar că prețul său real ar fi trebuit să ajungă mult mai jos. Dotări mid-range, preț mid-range. Părerea mea.

Galerie foto