Acer a actualizat mai multe notebook-uri de gaming pentru a include noile procesoare Intel Core H35 ediție specială din seria a 11-a și grafică NVIDIA GeForce RTX seria 30. Noul Predator Triton 300 SE depășește limitele de performanță, împachetând cel mai recent hardware într-un șasiu complet metalic cu grosime de 17,9 mm și greutate de 1,7 kg. Predator Helios 300 a fost actualizat pentru a include un procesor grafic NVIDIA GeForce RTX 3080 și un display de 240 Hz.

În plus, seria Acer Nitro 5 a fost actualizată pentru a oferi gamerilor performanțe superioare și mai multe opțiuni: dispozitive de 15,3 sau 17,6 inci echipate cu noile procesoare Intel Core H35 din seria 11.

Acer Predator Triton 300 SE

Cu o grosime de doar 17,9 mm, noua generație a Predator Triton 300 SE (PT314-51s) permite utilizatorilor să joace cele mai noi titluri oriunde își doresc. Notebook-ul portabil de 1,7 kg este echipat cu un procesor până la Intel Core i7 H35 din seria a 11-a generație care atinge până la 5 GHz, pentru performanțe extrem de rapide, și grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 într-un șasiu metalic elegant.

Un sistem de răcire cu două ventilatoare include tehnologiile AeroBlade Fan din a 5-a generație și Acer Vortex Flow pentru a menține temperaturile sub control în timpul sesiunilor intense de gaming. Ventilatorul metalic Aeroblade din această nouă generație are lamele care măresc admisia de aer și un inovator ghidaj care minimizează turbulența și redirecționează fluxul de aer către componentele critice, rezultând o creștere a performanței cu 10% față de generația anterioară. Acer Vortex Flow este un design-concept care servește la crearea unui flux aerodinamic în interiorul șasiului, constând în conducte de căldură, orificii de evacuare și o pereche de flanșe amplasate strategic care îmbunătățesc răcirea procesoarelor și a altor componente critice, crescând în cele din urmă performanța.

Acer Predator Triton 300 SE

Indiferent dacă se joacă sau vizionează filme, utilizatorii vor aprecia ecranul FHD de 14 inch al Predator Triton 300 SE cu o rată de refresh de 144 Hz și trei rame subțiri. Durata de viață a bateriei de 10 ore oferă gamerilor flexibilitatea de a putea studia între sesiunile de joc sau de a urmări diverse materiale video, oriunde doresc. O tastatură RGB în 3 zone îmbunătățește experiența de gaming, iar sistemul audio DTS:X Ultra oferă sunet clar și bine echilibrat, pentru a ajuta jucătorii să identifice cu ușurință locul unde se ascund inamicii. Pe lângă Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650, Predator Triton 300 SE dispunde de o gamă largă de porturi, inclusiv Thunderbolt™ 4, USB 3.2 Gen 2 și HDMI. PredatorSense și o tastă Turbo oferă jucătorilor control în timp real asupra vitezei ventilatorului, permițându-le să aleagă moduri mai silențioase atunci când lucrează sau editează conținut și un mod la capacitate maximă pentru jocuri.
Noul Predator Helios 300

Noul Predator Helios 300

Predator Helios 300 (PH315-53) a fost actualizat pentru a include cel mai recent procesor grafic NVIDIA GeForce RTX 3080 și până la 32 GB de memorie DDR4, oferind jucătorilor toate performanțele de care au nevoie pentru a obține victorii nenumărate în jocurile favorite. Aceste puternice componente alimentează afișajul IPS de 240 Hz al notebook-ului cu un răspuns de 3 ms, oferind imagini clare și vibrante, în timp ce sistemul audio DTS:X Ultra și sunetul surround 3D simulat asigură o experiență audio captivantă. Dispozitivul este răcit cu ajutorul a două ventilatoare, inclusiv unul dintre ventilatoarele Acer AeroBlade 3D, iar tehnologia Acer CoolBoost™ permite ajustarea ventilatoarelor pentru a menține zonele critice la temperaturi optime, în orice moment.

Acer Nitro 5

Nitro 5 este o serie cunoscută pentru raportul excelent calitate-preț pe care îl oferă, iar noua generație avansează prin puterea combinată a procesoarelor Intel Core H35 din seria 11, a graficii NVIDIA GeForce GTX și până la 32GB RAM DDR4. Aceste specificații oferă jucătorilor toată puterea necesară pentru experiențe plăcute de gaming în cele mai populare titluri, iar o pereche de SSD-uri M.2 PCIe/SATA oferă suficient spațiu de stocare pentru pasionații care joacă o varietate mare de titluri. Pentru situațiile în care e nevoie de reducerea zgomotului sau de mai multă energie, aplicația NitroSense încorporată oferă utilizatorilor un mijloc convenabil de a verifica temperaturile sistemului, de a regla viteza ventilatorului și multe altele.

În timp ce această performanță poate fi apreciată imediat după pornirea unui joc, șasiul elegant al notebook-ului și ramele mai înguste, care permit un raport ecran-corp de 80%, vor atrage imediat privirile. Ecranul are o rată de refresh de 144 Hz și un timp de răspuns de 3 ms, iar panelul său de 300 niți dă viață jocurilor prin culori vibrante. Indiferent de ceea ce se întâmplă pe ecran sau la interior, inovațiile Acer în managementul termic asigură o răcire optimă pentru Nitro 5. Pe lângă o pereche de ventilatoare și un design cu port de evacuare quad, tehnologia Acer CoolBoost™ crește viteza ventilatorului cu 10% și răcirea CPU/GPU cu 9% comparativ cu modul auto.

În plus, o serie de caracteristici inovatoare îmbunătățesc experiența generală de joc pe Nitro 5. Portul de încărcare al notebook-ului a fost mutat în spatele șasiului, astfel încât cablul de alimentare să nu încurce utilizatorii, iar USB Type-C Thunderbolt™ 4 și Intel Wi-Fi 6 (Gig+) asigură conexiuni rapide. Tastatura are RGB în 4 zone, permițând utilizatorilor să personalizeze mașinăria așa cum își doresc.

Prețuri și disponibilitate:

  • Predator Triton 300 SE (PT314-51s) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la 1.499 euro;
  • Predator Helios 300 (PH315-53) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la 1.499 euro;
  • Acer Nitro 5 de 15” (AN515-56) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la 999 euro;
  • Acer Nitro 5 de 17” (AN517-53) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la 999 euro;