Da, este o boxă, nu o cască. Practic o pui la gât, se fixează pe umeri. Sony SRS-NB10 le permite utilizatorilor să efectueze apeluri de tip conferință, să asculte muzică și să se deplaseze confortabil pe durata întregii zile.

Sony SRS-NB10

Sony SRS-NB10

Sony lansează boxă wireless cu prindere după gât, SRS-NB10. A fost proiectată special pentru conferințe online, transformând astfel fiecare întâlnire într-una confortabilă, fără efort. SRS-NB10 dispune de un difuzor full-range. Este orientat către partea de sus, astfel încât sunetul să fie optimizat doar pentru experiența utilizatorului. Radiatoarele pasive încorporate în partea din spate a boxei amplifică bass-ul pentru a asigura un sunet echilibrat. Astfel, utilizatorii vor auzi clar fiecare cuvânt chiar și la un volum scăzut, chiar cu alte persoane din cameră.

Cele două microfoane direcționale de înaltă calitate (cu tehnologia beam-forming) lucrează împreună cu procesarea avansată a semnalului audio. Astfel minimizează feedback-ul și ecoul, oferind în același timp o calitate bună a vocii persoanei – sau chiar a mai multor oameni.

ads

De asemenea, utilizatorii pot controla cu ușurință microfonul în timpul conferințelor audio, printr-un simplu click pe butonul MIC Mute. De asemenea, aceștia pot ajusta rapid volumul prin simpla atingere a butoanelor de pe partea laterală a boxei SRS-NB10. Mai departe, pot reda și întrerupe sunetul atunci când ascultă muzică, atingând butonul aflat pe boxa cu fixare după gât.

Dați vreo șansă acestui design?

Boxa promite „o potrivire sigură, care se sprijină ușor pe umeri, în așa fel încât poate fi purtată chiar și după ce ziua de lucru s-a încheiat”. Eu personal, care mă mai plâng de dureri de spate, n-aș fi așa de sigur. Stilul open-ear le permite utilizatorilor să rămână concentrați la apelurile proprii, dar să fie conștienți de ceea ce se întâmplă în jur. Aici e cu dus și întors – tu vei auzi și conferința și ce se întâmplă în jur. Cei din cameră, familia mai exact, vor fi obligați să asculte și ei ședințele online. Nu prea este util.

Sony SRS-NB10 poate gestiona o zi aglomerată cu apeluri, playlist-uri, emisiuni TV și multe altele. Cu o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore, utilizatorii sunt mereu pregătiți. În plus, o încărcare rapidă de numai 10 minute oferă până la o oră de autonomie a bateriei. SRS-NB10 este combatibilă, de asemenea, cu un cablu USB Type-C.

SRS-NB10 dispune de funcția Multipoint Connection, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot conecta două dispozitive în același timp. Cum ar fi laptop-ul și smartphone-ul. Dacă un apel în interes de serviciu este inițiat pe laptop în timp ce utilizatorii ascultă muzică pe smartphone, aceștia pot prelua apelul cu un singur click pe butonul Play/Call din partea stângă a benzii de susținere. Odată ce apelul este finalizat, muzica este din nou redată, utilizatorii nefiind nevoiți să se reconecteze.

De ce ar rezista la ploaie?

Dacă este o boxă pentru conferințe și pentru interior, de ce ar avea rezistență la apă? Design-ul IPX4 rezistent la stropi de apă permite utilizatorilor să se bucure de emisiunile și melodiile preferate, chiar și în timpul activităților zilnice de rutină, precum dușul. Aha !

Utilizatorii o pot conecta la televizor, smartphone sau la un player audio prin intermediul tehnologiei Bluetooth și se pot bucura de filmele, emisiunile și melodiile preferate fără a-și deranja vecinii, colegii de cameră sau membrii familiei.

SRS-NB10 va fi disponibilă începând cu luna septembrie a acestui an și va avea un preț de aproximativ de 737 lei.