Update-ul la iOS 6.1 pentru iPhone aduce probleme de conectivitate 3G și probleme de acces la serviciile bazate pe Exchange, spun mai mulți oficiali. Deocamdată problemele au fost semnalate de Vodafone UK și Three din Austria, dar se pare că problema afectează și alți utilizatori. De asemenea, pe forumurile Microsoft sunt de asemenea mai multe discuții privind dispozitivele cu iOS 6.1, atât iPhone, cât și iPad, care generează probleme de conectare la serviciile Exchange. 

iOS 6.1 update

Vodafone UK spune că problema cu update-ul la iOS 6.1 afectează mai ales utilizatorii iPhone 4S. Utilizatorii nu pot efectua apeluri sau nu pot accesa serviciul de date 3G. „Inginerii Apple lucrează la rezolvarea problemei”, asigură oficialii Vodafone.

iOS 6.1 consumă mai repede bateria telefonului și cauzează supra-încălzirea terminalului, spun cei care au făcut deja actualizarea.

ads

Pe partea de Exchange (serverul pentru mail, calendar, web apps), se pare că iOS generează prea multe rapoarte și blochează conexiunea utilizatorului. De asemenea, Apple lucrează pentru a rezolva această problemă cât mai rapid. Curios, au fost câteva beta-uri pentru iOS 6.1, oare nu a observat nimeni problema? Este încă un semnal că Apple intră pe un trend negativ?