Nokia Here Drive(+) şi Here Transit urmează să fie disponibile la nivel global pe toate smartphone-urile cu Windows Phone 8, au anunțat azi oficialii companiei. Varianta premium a aplicației de navigație GPS realizate de finlandezi era disponibilă doar la gama de terminale Lumia. Există și o versiune Here pentru iOS, iar pe Android poți accesa aplicația doar în browser pe here.com. Aplicația Here Drive+ oferă acces la navigaţie globală ghidată (pas-cu-pas) cu hărţi digitale disponibile offline. Adică GPS precis fără să ai nevoie de conexiunea de date.

Nokia Here Drive plus
Nokia Here Drive +

Sursa foto.

Extinderea disponibilităţii aplicaţiei de navigaţie coincide cu lansarea unor noi versiuni ale Here Drive(+) şi Here Transit, ambele disponibile spre descărcare din Windows Phone Store în următoarele zile.

Here Drive (cu licenţă de navigaţie locală) pentru Nokia Lumia: disponibilă gratuit la nivel global în Windows Phone Store pentru Nokia Lumia 720, 520 şi 521, cu opţiune de upgrade în aplicaţie la licenţa de navigaţie globală, la preţul de 15,49 euro.

Here Drive pentru alte dispozitive smartphone cu Windows Phone 8: disponibilă gratuit la nivel global în Windows Phone Store în Canada, Franţa, Germania, Italia, Mexic, Spania, Regatul Unit şi SUA, cu opţiune de upgrade în aplicaţie la licenţa de navigaţie globală, la preţul de 15,49 euro.

Here Drive+ (cu licenţă de navigaţie globală) pentru Nokia Lumia: disponibilă gratuit la nivel global în Windows Phone Store pentru Nokia Lumia 928, 925, 920, 822, 820, 810 şi 620.

Here Drive+ pentru alte smartphone-uri cu Windows Phone 8: Disponibilă la nivel global în Windows Phone Store, la preţul de 34,99 euro.

Here Transit for Nokia Lumia: disponibilă gratuit la nivel global în Windows Phone Store pentru toate smartphonbe-urile Nokia Lumia cu Windows Phone 8.