Telekom a lansat azi aplicaţia „Felicitaro”, o soluţie simplă prin care utilizatorii pot să creeze şi să trimită cărţi poştale personalizate celor dragi, oriunde în lume, direct de pe telefonul mobil. Chiar cărți poștale adevărate, pe hârtie, trimise prin poștă.

Aplicatia_Felicitaro

Aplicaţie mobilă a fost dezvoltată de firma Advergent. Ea este disponibilă gratuit în App Store sau Google Play, iar costul unei felicitări este 1.8 euro prin PayPal sau card de credit sau 2 euro plus TVA dacă se plătește prin SMS. În urma comenzii, cartea poştală este imprimată pe o hârtie specială de 350g/mp şi trimisă în plic, în vederea protejării datelor personale şi pentru confidenţialitatea mesajului.

Utilizatorul face cu telefonul o fotografie sau o alege din galeria de poze a terminalului, adaugă un mesaj personalizat, poate chiar să semneze cartea poștală cu degetul pe ecranul terminalului. Adaugă un destinatar (sau mai mulți) și dă comanda din aplicație.

Timpul de livrare este de aproximativ două zile lucrătoare pe teritoriul României şi de până la şase zile lucrătoare în alte ţări.