Avira pentru Android este disponibilă în Google Play. Aplicația de securitate include scannerul antivirus și malware de la Avira și un sistem pentru localizarea telefonului pierdut sau furat. Aplicația permite de asemenea utilizatorilor să blocheze apelurile sau mesajele text de la contactele care îi deranjează.

Avira Antivirus Security

Avira Android Security funcționează pe orice telefon cu versiuni începând de la Android 2.2 (Froyo) și pe orice tabletă cu minimum Android 4.0 (Jelly Bean).

Avira Android Security Pro este versiunea avansată, care oferă mai multe funcții. Ea se obține achiziționând licența de la un partener sau direct pe site-ul Avira. Codul primit se introduce în aplicație, oferind acces la funcțiile avansate.

Utilizatorii de echipamente cu sistem de operare Android au acum la dispoziție următoarele trei funcții premium pentru aplicația Avira Antivirus Security Pro. Securitate pentru browser – site-urile nesigure și care pot infecta telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android sunt blocate utilizând o tehnologie de monitorizare a URL-urilor în timp real. Actualizări în fiecare oră – telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android pot deveni vulnerabile imediat după apariția unui malware. Plus acces la suport rapid – în cazul în care un utilizator întâmpină o anumită problemă, experții din echipa Avira sunt doar la un click distanță.