Specialistul în securitate IT Eset va deschide în 2017 două noi birouri, unul la Iași și altul la Montreal, în Canada. După un cu o rată de creștere rapidă, Eset va face acum noi investiții în atragerea de talente. Apropo, e nebunie cu Iașiul la ora actuală.


Credit foto: © Mihai Daniel Francu | Dreamstime.com – IASI – Romania

Investiția în capacitatea de cercetare va permite companiei să sprijine noile servicii, cum ar fi ESET Threat Intelligence, iar pe de altă parte să îmbunătățească în același timp capacitatea de reacție în fața unor amenințări informatice sofisticate. Această creștere confirmă, în continuare, strategia pe termen lung a companiei ESET, care vizează să devină un furnizor de securitate IT plasat în top 3 la nivel global.

ads

ESET intră acum în premieră pe piața românească de forță de muncă. Compania intenționează să dedice acest centru pentru dezvoltarea tehnologiilor de bază și back-end de la ESET. “În Iași se găsesc universități de calitate și o forță de muncă talentată care a corespuns cerințelor de care aveam nevoie pentru alcătuirea unor echipe puternice și independente, responsabile cu mentenanța produselor și a tehnologiilor existente, precum și cu dezvoltarea unora noi”, spun oficialii companiei.