Eset a anunțat azi oficial noua generație de soluții pentru consumatori, Smart Security Premium, un produs care înglobează tehnologia premiată de la NOD32, dar aduce și multe alte noutăți. Un exemplu ar fi Password Manager, pentru o autentificare mai ușoară și mai sigură, precum și ESET Secure Data pentru o criptare ușor de implementat și puternică.

retail-box-eset

Eset este una din puținele companii specializate în securitate IT care are un succes constant în testele independente, primind până acum prestigioasele premii VB100 de 98 de ori – produsul cu cele mai multe premii primite. Spre deosebire de mulți care se laudă cu premiile primite acum câțiva ani.

Eset a fost singura soluție de securitate cu protecție completă dintre toate produsele din cadrul testului SE Labs Home Anti-Malware Protection și a primit cel mai mare scor la testarea AV-Comparatives – Performance Test, dintre toate produsele de securitate testate. De asemenea, a fost declarat lider de necontestat în protecția spam, dominând în cadrul testelor VBSpam și AV-Comparatives Anti-Spam.

Noua generație de produse consumer aduce funcționalitatea Webcam Protection, care restricționează accesul neautorizat la camera web, astfel încât să fiți permanent în siguranță. Utilizatorii vor putea vedea și bloca sau permite procesele și aplicațiile care solicită accesul la camera web și vor avea posibilitatea, de asemenea, să închidă complet camera pentru ca procesele sistemului de operare să nu o poată accesa.

Alături de Smart Security Premium, utilizatorii se pot bucura pentru prima dată de Internet Security. Legendarul ESET Nod32 Antivirus 10 rămâne suita ideală pentru gameri, oferind o protecție sporită împotriva atacurilor bazate pe scripturi – dar fără un impact asupra performanțelor computerului.

Portofoliul de soluții pentru utilizatorii de acasă include și alte funcționalități,cum ar fi protecția pentru Plăți & Online Banking, anti-spyware, anti-phishing, Exploit Blocker, Firewall avansat și sistemul de reputație a fișierelor ESET LiveGrid.