Eset a lansat azi noua versiune a aplicației Mobile Security, destinată terminalelor smartphone și tabletelor cu Android. Detaliile complete sunt aici, dar vreau să vă spun câteva idei. Foarte mulți critici ai Android spun că principala problemă a platformei mobile Google o reprezintă găurile de securitate. Ei bine, tocmai de aceea Android beneficiază și de cele mai multe aplicații dedicate securității. Eu vă recomand să folosiți aplicații, versiunea gratutită la început. Păstrați terminalul ferit de pericole și nu vă riscați datele personale degeaba.

Eset Mobile Security - Android
Eset Mobile Security – Android

Eset Mobile Security pentru Android oferă detecție îmbunătățită a amenințărilorr informatice, dar și alte funcții suplimentare.
Spre deosebire de alte produse similare, tehnologia de detecție Eset, premiată de nenumărate ori în ultimii ani, poate detecta atât virușii cunoscuți, cât și amenințările abia apărute. Ca și pe PC, Eset oferă dispozitivelor mobile o experiență plăcută, fără să blocheze resursele dispozitivului.

Include tehnologia Anti-Theft, care permite localizarea sau ștergerea dispozitivului dacă este pierdut sau furat. Știe să blocheze apeluri sau SMS-uri nedorite, monitorizează aplicațiile instalate pentru a detecta activități ilegale și așa mai departe.

Îl puteți descărca de aici.