Eset Smart Security 9 a obținut distincția AAA din partea SE Labs (iulie-septembrie), atingând un scor de protecție de 100%. Au depășit astfel principalii competitori, iar acum este singurul produs cu rating maxim.

eset-smart-security-9

Testul a evaluat nouă soluții de securitate de top, analizând atât precizia protecției, cât și acuratețea legitimă și totală a acesteia. Locul doi, Norton, a avut rată de detecție 96%, iar următorul Kaspersky 95%, în schimb cel mai cunoscut produs românesc – Bitdefender – a detectat doar 73%. Nu zic că e nasol, ci doar că pot scăpa printre filtre diverse amenințări.

Suita de soluții de securitate home Eset a oferit o protecție completă împotriva celor mai recente eșantioane de malware, împotriva site-urilor web infectate (inclusiv cele care atacă în mod automat vizitatorii, fără nicio inginerie socială sau altfel de interacțiune), precum și împotriva atacurilor (bazate pe exploit-uri) direcționate care încearcă să câștige controlul asupra sistemelor vizate.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!