Fintech OS este o platformă destinată băncilor și jucătorilor din piața de servicii financiare, care ușurează partea birocratică a tranzacțiilor și oferă de asemenea securitate sporită pentru toate tranzacțiile. Acum gestionează circa 2 milioane de tranzacții lunar, dar este gata pentru “prime-time”.

fintech_os_6-min

Fintech OS

Fintech OS este realizat de compania Softelligence, furnizor favorit de soluții software pentru giganții lumii financiare, precum Mercedes-Benz Finance, ING și NN, dar și alte branduri foarte cunoscute.

Printre principalele noutăți ale Fintech OS se numără semnatură biometrică, care permite autentificarea în timp real a identitătii unui client și semnarea digitală rapidă a tuturor documentelor, fără să mai fie nevoie de utilizarea hârtiei. De asemenea, Face Recognition permite accesarea aplicațiilor financiare pe baza semnalmentelor fizice ale utilizatorului, iar OCR (Optical Character Recognition) poate prelua automat informațiile din cartea de identitate sau talonul auto prin utilizarea camerei dispozitivelor mobile. Mai mult, clienții își pot integra și armoniza într-un sistem unitar toate activitățile departamentelor IT, marketing și vânzări, beneficiind totodată de siguranța și transparența tranzacțiilor gestionate.

Având o interfață prietenoasă și ușor de folosit, aplicația face ca procesele de vânzare, acordare de credite, emitere de polițe de asigurare sau colectare de creanțe să devină accesibile în mod rapid, în doar câteva click-uri, direct de pe dispozitivul mobil.

Video: