Eset a lansat azi oficial Nod32 antivirus și Eset Smart Security generația a 7-a în versiunea de testare beta. Sunt numeroase îmbunătățiri în comparație cu generația anterioară. Cu o tradiție de 25 de ani în industria de securitate IT, Eset oferă acum o protecție superioară față de noile aplicații malware, neidentificate încă. Adică tocmai amenințările „invizibile”, cele care afectează chiar și utilizatorii altor aplicații antivirus. Ca de obicei, produsele Eset nu afectează performanțele sistemului protejat.

 

Modulul Eset Advanced Memory Scanner integrat în V7 BETA oprește amenințările puternic criptate, concepute special pentru a evita detectarea. Vulnerability Shield oferă o protecție solidă împotriva tentativelor de a exploata vulnerabilitățile de rețea cunoscute. Sistemul îmbunătățit de ștergere a malware-ului depistat ajută utilizatorii să elimine rootkit-urile complexe, care erau curățate în prealabil doar prin utilitare de curățare dedicate.

 

ads

În cele mai recente teste independente AV-Comparatives Eset a obținut al doilea loc printre furnizorii de antivirus la nivel mondial și distincția Advanced+. În testele de protecție Real-World din aprilie produsul Eset a obținut un scor de impact asupra performanței sistemului de 0,6 și un scor general de 98,9%.

 

Puteți descărca versiunile beta de pe acest site – și intrați și într-un concurs – www.eset.com/beta/v7.

Detalii despre noile versiuni găsiți și aici.