Noua actualizare Instagram aduce posibilitatea de a salva ciorne (save as draft) pentru ca fiecare fotografie și mesaj să fie perfecte atunci când le postați. Am făcut actualizarea pe Android și apare deja opțiunea.
instagram-draft

Uite și imaginea de mai sus, să vedeți că a și postat-o ulterior. Opțiunea apare dacă în timpul editării unei poze apăsați Back, se poate salva ca și ciornă, iar apoi puteți compune mesajul perfect 🙂

Opțiunea era în faza de testare din iulie, când a fost descoperită și comentată pe larg. Pentru cei nehotărâți este perfect, acum pot schimba de câte ori vor mesajul, de asemenea, cei care caută perfecțiunea vor putea face toate modificările necesare.

Pînă acum, dacă apăsai butonul Back renunțai de fapt la toate modificările făcute. Chiar am avut emoții când am apăsat pe el 🙂

Nu știu dacă a venit actualizare pe iOS, dar o să verific cu prima ocazie.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!