Joia asta, pe 7 aprilie, Uber și Fundația pentru SMURD au o inițiativă simpatică, de folos, care își propune să faciliteze accesul cât mai multor persoane la cursurile de prim-ajutor .

Vedeți mai jos măsurile de prim-ajutor în cazul unui stop-cardiac. Clipul meu a făcut 20.000 de vizualizări:Legat de Uber, joia asta între orele 12:00 și 16:00, utilizatorii aplicației vor putea comanda prin un UberSMURD. În câteva minute, va ajunge la ei o mașină cu un voluntar al Fundației pentru SMURD, care va susține un curs de prim ajutor de bază, cu durata de 30 de minute. La finalul cursului, toți participanții vor primi o diplomă de participare.

Pentru cei care doresc să cheme o mașină UberSMURD, dar nu au cont, Uber va acoperi valoarea de 30 de lei a cursei dacă descarcă aplicația și introduc codul PENTRUSMURD, atunci când comandă o cursă.

ads

Toate veniturile realizate în cadrul acestei inițiative vor fi donate integral Fundației pentru SMURD.

Pentru a comanda o mașină UberSMURD, tariful minim este de 30 lei, însă utilizatorii pot alege să doneze mai mult. Pentru aceasta, trebuie doar să anunțe șoferul partner Uber sau voluntarul SMURD.