Astăzi mi-a apărut și mie update-ul firmware pentru Galaxy S3, iar totul a durat maxim cinci minute. Ca primă impresie, dincolo de îmbunătățirile enumerate pe alte bloguri, pot să spun că a scăzut lag-ul care apare când ieși din aplicație și revii în meniul principal. Acum trei zile, chiar era de 5-6 secunde, nu de 2-3 cum zic forumurile.
Am primit și o serie de accesorii noi pentru Galaxy S3 de la husepiele.ro.

 

update Samsung Galaxy S3
update Samsung Galaxy S3

Update software pentru SGSIII

Aflasem de câteva zile de această actualizare software, dar nu o primisem. E drept că în mica excursie cu Mercedes am luat cu mine iPhone 4S datorită camerei foto care mie mi se pare mai bună ca la Galaxy S3 (sau poate sunt eu mai bine obișnuit cu ea). Așa că azi, revenind la Galaxy, am primit și update-ul software.

S-a descărcat relativ rapid, pe WiFi, și s-a instalat în aproximativ 2 minute după repornirea telefonului. Prima impresie asta a fost, că s-a redus lag-ul pe care îl avea TouchWiz, interfața dezvoltată de Samsung. Chiar mă gândesc să pun un Android fără interfață – să văd dacă reușesc.

Conform prezetării oficiale de pe 6 iulie, noul update oferă mai multă stabilitate sistemului de operare, dar se vorbește și de un controller pentru luminozitatea ecranului care la mine nu apare după update.

Evident, acum toată lumea așteaptă update-ul la Android 4.2 Jelly Bean. Dar am citit că nu va veni pînă la finalul acestui an. Cale lungă 🙂 Tipic pentru Samsung.

Accesorii Galaxy S3

Am primit de la husepiele.ro două huse din piele pentru smartphone-ul sud-coreenilor. Huse adevărate din piele naturală, lucrată manual, Piel Frama, nu chinezării. Mi-a plăcut varianta pe negru, dar am și una maro.

Galerie foto

Poze din timpul update-ului și de asemenea cu husele Piel Frama.

[nggallery id=400]