Telefonul de gaming al anului, Asus ROG Phone II, este disponibil acum în magazinele din România. A fost primul telefon din lume lansat cu platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus tactată până la 2,96GHz cu grafică Adreno 640 și poate susține sesiuni intense de gaming fără supraîncălzirea chipset-ului.

P9

Pe partea de grafică pentru jocuri video dispune de noul accelerator video Adreno 640, iar sistemul de răcire cu camere de vapori stabilizează performanța la viteze maxime. Asus ROG Phone II dispune, de asemenea, de primul ecran AMOLED 10-bit HDR din lume cu rată de refresh de 120Hz și timp de răspuns de 1ms, cu diagonala de 6,59”, ce oferă o acuratețe a culorilor Delta-E <1 și un răspuns tactil instantaneu.

Asus ROG Phone II a fost gândit din primul moment ca un telefon de gaming, având o orientare “landscape”, care valorifică mai bine ecranul cu format 19.5:9. Butoanele virtuale AirTrigger II cu senzori haptici, tehnologia Dual Surrounding Vibration și difuzoarele stereo frontale captivează utilizatorul în acțiunea jocului, iar accesoriile noi completează experiența desăvârșită. Dock-ul opțional TwinView Dock II adăugă un al doilea ecran, în timp ce gamepad-ul ROG Kunai (achiziționat separat) oferă o experiență de gaming în stilul consolelor portabile.

Pentru a susține un nivel ridicat al performanțelor, a doua generație a sistemului de răcire GameCool II are o nouă cameră de vapori 3D, mai eficientă în eliminarea căldurii generate de chipset. Noul AeroActive Cooler II dispune de un ventilator cu pale redesenate, care oferă un flux de aer mai puternic în ROG Aerodynamic System și se potrivește carcasei ROG Phone Aero Case din pachet.

ROG PHONE II, configurat cu 12GB memorie RAM și 512GB spațiu de stocare, este comercializat în magazinele specializate la prețul de aproximativ 4500 lei (taxe incluse). Sunt puține modele atât de bine dotate disponibile la un preț sub 1000 de euro.

Am auzit că vine la review și sper să nu mai dureze mult până ajunge.