Asus a dezvăluit Zenfone 9 în iulie anul trecut. Dacă compania va respecta același calendar pentru succesorul său, vom vedea noul Zenfone 10 curând. Deși Asus nu a divulgat încă data de lansare a lui Zenfone 10, deja au o pagină de promovare oficială. De asemenea, marca taiwaneză a dezvăluit fără intenție prețul comercial al noului telefon.

Asus confirmă Zenfone 10

Primele zvonuri Asus confirmă Zenfone 10

Asus a creat o pagină pe site-ul său oficial pentru a testa camera lui Zenfone 10 și pentru a colecta feedback. Iar cei care participă la program vor avea șansa de a câștiga telefoane Zenfone 10 după lansare. Conform termenilor și condițiilor acestei promoții, Asus Zenfone 10 are o „valoare de vânzare cu amănuntul aproximativă la 749 USD”.

Pagina de testare spune așa: „feedbackul ne ajută să ne îmbunătățim continuu produsele, cum ar fi noul Zenfone 10. Dorim să vă invităm să ne ajutați în acest proces votând o serie de fotografii. Acest lucru ne va ajuta să perfecționăm sistemul de cameră al lui Zenfone 10. Contribuția dvs. va modela viitorul fotografiei Zenfone, făcându-vă o parte vitală a călătoriei de dezvoltare a lui Zenfone 10. Doar participanții care se înscriu ca membru ASUS înainte de a vota vor avea șansa de a câștiga un Zenfone 10 gratuit după lansare. Participanții care votează ca vizitatori vor fi excluși din lista norocoasă. Vă rugăm să găsiți termenii și condițiile detaliate„.

La condiții, contractul spune așa: „ASUS oferă trei (3) Zenfone 10 ca premii ale acestei Promoții (fiecare, un „Premiu”) în total. Fiecare premiu are o valoare de vânzare cu amănuntul aproximativă de 749 USD”. Probabil acesta este prețul recomandat. Nu cel care va fi în final, datorită taxelor și comisioanelor locale.

Acestea fiind spuse, Zenfone 10 a fost văzut pe Geekbench luna trecută cu un SoC Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB RAM și Android 13. Se zvonește că smartphone-ul va veni cu un ecran AMOLED de 6,3 inch la 120 Hz, spațiu de stocare de până la 256 GB și camera foto principală de 200 de megapixeli cu OIS. Va avea, de asemenea, ratingul IP68, va avea o baterie de 5.000 mAh cu încărcare de 67W și va avea trei opțiuni de culoare.

Probabil că vom auzi mai multe despre Asus Zenfone 10 în săptămânile următoare.