Black Friday 2016 începe și la Flanco de astăzi. Am pus aici mai multe anunțuri de gen. La Flanco vor fi reduceri pînă la 80% la peste 1.000 de produse diferite.

banner_bf_800x534px
Cei de la Flanco promit un stoc de peste 300.000 de unități, iar clienții pot utiliza facilitatea de credit pe loc, fără adeverință de salariu.
Compania organizează cel mai mare eveniment de shopping al anului în perioada 1 – 20 noiembrie, atât online, cât și în cele 118 magazine din toată țara.

Timp de 3 săptămâni echipele de vânzări Flanco vor pregăti și vor actualiza oferta, astfel încât și cei care așteaptă ziua de 18 noiembrie pentru a face achiziția să aibă, la rândul lor, multe opțiuni și reduceri atractive.

”Păstrăm oferte speciale si surprize pentru ziua de vineri, 18 noiembrie, pe care o promitem peste așteptări pentru cei care ne vor călca pragul magazinelor sau vor intra pe site”

– spune CEO-ul Flanco.

Pentru toate comenzile de Black Friday, livrările se vor face până în casa clientului, iar transportul este gratuit la valori de peste 100 de lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!