Un nou start-up românesc, Transit Director, se alătură programului de accelerare al Hub:raum al Telekom cu o soluție de transport inteligent. Dezvoltatorii români vor intra în programul de accelerare. Aplicația a fost selectată dintre peste 300 de participanți.

Telekom Romania are mai multe inițiative pe zona start-up, iar proiectele selectate intră în programe de accelerare și finanțare urmând ca produsele lor să fie utilizate în țările în care există prezență directă a grupului Deutsche Telekom.

Transit Director oferă multiple soluții pentru planificarea rutelor de transport public, precum și instrumente intuitive de urmărire și analiză a datelor asociate cu rețelele de transport public. Echipa românească va participa la hub:raum Warp Sprint, program la care participă și un start-up botezat Maggie din Croația, care dezvoltă soluții de voce cu ajutorul inteligenței artificiale.

Soluțiile celor două echipe răspund cel mai bine criteriilor asociate verticalelor Smart City, Transport și Logistică, respectiv Omnichannel asupra cărora se concentrează prima ediție din 2017 a programului de accelerare Warp Sprint, desfășurat de către hub:raum Cracovia, hub-ul de inovație al Deutsche Telekom. Peste 300 de proiecte provenind din 20 de țări au fost înscrise în prima rundă de accelerare desfășurată în acest an, dintre care mai mult de 20 au fost din România.

Echipa Transit Director are șansa de a dezvolta mai rapid soluțiile smart pe parcursul a până la patru săptămâni de sesiuni de consiliere intensivă, beneficiind de experiența specialiștilor de la hub:raum Cracovia, respectiv de cea a comunității acestui hub.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!