Sameday Courier are un nou acționar majoritar: eMAG. Astfel, compania speră la livrări mai rapide, dar și dezvoltarea serviciului de livrare în două ore, livrare și instalare de produse voluminoase, livrări seara sau în week-end. Evident, decizia va afecta probabil industria, restul curierilor preluând acum ce nu va mai putea face Sameday 🙂

Sameday Courier își va continua evoluția ca brand independent și va continua dezvoltarea de servicii premium de curierat. Oficialii celor două companii vorbesc despre sinergii între cele două afaceri și un moment favorabil, care va permite creșterea pe viitor.

În urma tranzacției, Lucian Baltaru, CEO Sameday Courier, deține 20% din acțiuni, iar eMAG 80%, Octavian Bădescu vânzând pachetul deținut în companie. Nu avem detalii privind valoarea tranzacției.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!