Euroweb România a devenit furnizor de servicii Cloud Computing pentru rețeaua medicală Medcenter, care cuprinde peste 20 de centre medicale și laboratoare de analize în România. Centrul medical avea nevoie de sisteme CRM/ERP, au ales soluțiile cloud furnizate de Euroweb bazându-se atât pe fiabilitatea, securitatea și flexibilitatea infrastructurii, cât și pe suportul adecvat și atractivitatea ofertei comerciale.

Sursa foto: ID  © Turgay Gundogdu Dreamstime.com

În acest sistem informatizat, fișele pacienților, analizele medicale de laborator și diagnosticele date de doctori sunt acum interconectate într-un sistem informatic centralizat, care a fost migrat în cloudul Euroweb pentru o mai bună scalabilitate și disponibilitate, cât și prentru asigurarea siguranței datelor. Pe lângă continuitatea operațiunilor curente, infrastructura oferă și back-up-ul de urgență, prin replicarea sistemului în centrul de date din Timișoara, fără vreun cost adițional.

În cazul Medcenter, soluția cloud implementată reunește mai multe servere virtuale, administrate centralizat, de la distanță. De fiecare dată, Euroweb România stabilește împreună cu integratorul tipul soluției, redimensionarea componentelor acesteia și asigură tot suportul tehnic necesar migrării serviciului informatic în infrastructura cloud.

Euroweb derulează constant audituri de securitate pe infrastructura cloud, iar soluția de back-up, inclusiv replicarea gratuită în data center-ul din Timișoara, asigură continuitatea afacerilor.

“Suntem pregătiți să transformăm potențialul soluțiilor de tip cloud în România, excelând la toate criteriile: infrastructura premium, know-how-ul, serviciile de suport adaptate nevoilor clientului și competitivitatea comercială. Cu ajutorul nostru, clienții își vor eficientiza și securiza operațiunile, răspunzând mai bine provocărilor digitale actuale”

a declarat Nazmi Çağlar Bölük, CEO Euroweb România.