Nici la acest eveniment nu am ajuns, fiind la Barcelona 🙂 ING este o bancă “diferită” și sper să rămână așa. Sunt și probleme, dar per-total este mai ok decât alte instituții cu care am colaborat. Acum, banca a lansat Fast Pay pentru plata facturilor cu ajutorul terminalului smartphone, precum li HomeBank pe terminalul mobil.

Fast Pay si Home Bank pentru smartphone - ING Bank Romania
Fast Pay si Home Bank pentru smartphone - ING Bank Romania

Fast Pay permite utilizatorilor să plătească facturile la utilităţi folosindu-se doar de un smartphone cu cameră foto. Scanezi codul de bare cu camera foto din telefon, apoi se procesează plata, trebuie doar să confirmi tranzacția.

Noua versiune ING Home’Bank pentru smartphone-uri permite realizarea mai multor operaţiuni: accesarea şi verificarea situaţiei conturilor, efectuarea de plăţi şi transferuri în lei între conturile curente deschise la ING Bank sau către conturi deschise la alte bănci, verificarea istoricului tranzacţiilor recente sau efectuarea de schimburi valutare.

(!) Video review A20e - apasă play 😉

În plus utilizatorii vor putea localiza mai ușor ATM-urile ING Bank prin opţiunea ATM Locator.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.