iPhone 6 a stabilit un nou record de vânzări, în primul week-end s-au dat 10 milioane de terminale din noua generație, conform Apple. Compania vânduse anul anterior 9 milioane de terminale în primul week-end după lansare, cu ocazia anunțării iPhone 5S și 5C. Se pare că varianta cu ecran mare chiar era așteptată de piață. Dacă vreți să vă distrați citiți iar poveștile celor care au așteptat telefonul noaptea, unii din clienții Apple fiind chiar arestați pentru că au dormit la New York împreună cu cerșetorii prin boscheți.

Coada la iPhone 6 și 6 Plus
Coada la iPhone 6 și 6 Plus

Sursa foto.

Sincer, sunt tentat acum de iPhone 6 Plus. Am citit că are o cameră foto excelentă și că autonomia bateriei este foarte mișto. Dar rămâne de văzut și testat dacă mă înțeleg cu el… Abia aștept să ajungă la teste.

Cred că mulți din fanii Apple care aveau iPhone 4 și 4S vor face pasul negreșit la noua generație, iar cei care au acum 5 și 5S vor aștepta să vadă la anul noile produse.

ads

Am citit cea mai amuzantă comparație din lume, preluată pe bloguri autohtone a-tehnice, că iPhone 6 Plus ar fi cât un iPad mini. Într-adevăr diagonala de 5,5 inch comparată cu 7,9 inch pare apropiată, dar dacă te uiți cu atenție sunt 13 centimetri comparați cu 20 de centimetri și vorbim de diagonală, nu de latură. Este un pic mai mare decât un sfert din iPad mini. E mare-mare diferența, nici vorbă de apropiere.